OTA YHTEYTTÄ
Asiantuntijablogi, Blogit, Case-esimerkki

Case-esimerkki: RengasCenter

Alkuvuodesta 2021 pääsimme kurkistamaan rengasliikeketjun vauhdikkaaseen maailmaan, kun toteutimme RengasCenterille upouuden intranetin.

RengasCenter kertoi loppuvuodesta 2020 haluavansa viestiä entistä tehokkaammin laajalle yrittäjäverkostolleen. Yhteistuumin totesimme, että intranet on oikea tie kohti tavoitetta. Alustalle on kätevää keskittää franchising-yrityksen monipuolinen viestintä tiedotteista tuotetietoihin ja markkinointimateriaaleista hinnastoihin.

RengasCenterin myyntipäällikkö Harri Ruususen mukaan Ghocon valikoitui yhteistyökumppaniksi erityisesti siksi, että perustelut alustalle olivat kilpailijoita paremmat ja hinta kohdillaan.

– Lisäksi Ghoconilla oli heittää ideoita meidän suuntaamme enemmän kuin muilla.

Laitoimme projektin pyörät pyörimään tammikuussa 2021. Ghocon vastasi intranetin teknisestä ja visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Noin kuusi viikkoa projektin aloituksesta lanseerasimme intranetin käyttäjilleen. RengasCenterin Harri Ruusunen oli yllättynyt siitä, kuinka nopeasti Ghocon onnistui toteuttamaan projektin.

– Olin itse varautunut siihen, että prosessiin menisi tuplasti enemmän aikaa.

Yhteistyö projektin aikana sujui Ruususen mukaan loistavasti. Tehokkaasta tiedonkulusta pidettiin huolta viikoittaisten palavereiden ja saumattoman viestinnän kautta.

– Aina sai soittaa ja lähettää viestiä ja Ghoconilta vastattiin heti. Lisäksi lopputulos oli erittäin onnistunut. Intranetin käytettävyys on parempi kuin osasin arvata ja myös kaikki mahdolliset sivuston viilaukset on hoidettu todella nopeasti. Hommat sujuvat siis edelleen mutkattomasti!

Saumaton yhteistyö ja onnistunut lopputulos vakuuttivat Ruususen.  Hänen mielestään Ghoconin palvelut sopivat RengasCenterin kaltaisille suurille franchising-ketjuille loistavasti – ja miksei pienemmillekin yrityksille.

– Käsi sydämellä suosittelen Ghoconia kaikille.

Kaipaatko tehokasta väylää sisäiseen viestintään? Ota yhteyttä, niin keksitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Soita suoraan Annalle: +358 50 5395 009 tai laita vaikka sähköpostia!

#Ghocon #sisältöätyöelämään #yhteistyö #rengascenter

Ota yhteyttä
OTA YHTEYTTÄ