OTA YHTEYTTÄ

GRAAFINEN SUUNNITTELU


Ammattimaisella sisällöntuotannolla ja vaikuttavalla graafisella suunnittelulla luomme yrityksellesi näyttävät, helposti ymmärrettävät ja laadukkaat materiaalit työelämään. Perehdymme huolellisesti yritykseesi ja toimialaan, ja laadimme materiaalisi sovitulla äänensävyllä ja ilmeellä. Pidämme huolta, että visuaalinen ilme ja sisältö kulkee käsi kädessä yrityksesi muun materiaalin kanssa. 

Ammattimaisella sisällöllä herätät luottamusta, vahvistat brändiä. Laadukkailla materiaaleilla mahdollistat tehokkaan liidien keruun ja lisäät parhaimillaan asiakkaita ja myyntiä.

Laadimme yrityksellesi raportit, oppaat, käsikirjat, selosteet, kyselyt, laskurit, esitykset – mitä ikinä tarvitsetkaan.  

 

VARAA AIKA KALENTERISTA
OTA YHTEYTTÄ

BRÄNDISI NÄKÖISET MATERIAALIT 

VASTUULLISUUSRAPORTTI

Oletko vailla vastuullisuusraporttia? Olemme viime vuosina tehneet useille asiakasyrityksillemme kattavia ja visuaalisesti näyttäviä vastuullisuusraportteja kuvaamaan yrityksen sosiaalista, ympäristöllistä ja taloudellista vastuullisuutta. Vastuullisuusraportin laatiminen on hyödyllistä yritykselle toimialasta riippumatta, sillä se osoittaa yrityksen sitoutumisen vastuulliseen toimintaan, edistää avoimuutta ja parantaa yrityksen mainetta.  Laadimme yrityksellesi tärkeät raportit sovitulla laajuudella, äänensävyllä ja ilmeellä.

LADATTAVA OPAS

Tarvitsetko visuaalisesti näyttävää opasta? Ladattavat oppaat ovat loistava tapa kerätä liidejä ja vahvistaa brändiäsi. Meillä on vahva asiantuntemus visuaalisesti näyttävien ja mielenkiintoisten oppaiden laatimisessa. Herätämme monimutkaisen ja vaikeasti ymmärrettävänkin aiheen mieleenpainuvaksi luovalla sisällöllä, visuaalisella ilmeellä, taulukoilla, kuvilla ja infograafeilla. Autamme yritystäsi myös kampanjasuunnittelussa ja oppaasi markkinoinnissa, jotta yrityksesi oppaiden latausmäärät saadaan moninkertaistettua ja näin saadaan yrityksellesi kerättyä mahdollisimman paljon uusia kontakteja. 

KÄSIKIRJA

Laadimme yrityksellesi käsikirjan dokumentoimaan tärkeimmät sisällöt, ohjeet ja käytännöt yrityksesi toiminnasta. Tutustumme toimialaasi, ja laadukkaalla sisällöntuotannolla tuotamme juuri sinun yrityksellesi sopivan käsikirjan räätälöidysti sinun yrityksesi tarpeita vastaamaan. Yrityksen käsikirja auttaa usein varmistamaan, että yrityksen toiminta on johdonmukaista ja tehokasta. Kerran kunnolla laadittu käsikirja auttaa myös jatkossa ja säästää yrityksesi resursseja, vähentää epävarmuutta ja epäselvyyksiä. Käsikirja on henkilöstölle tärkeä ohjenuora, miten toimia erilaisissa tilanteissa sekä tärkeä työkalu uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. 

KYSELYT JA LOMAKKEET

Kyselyt ja lomakkeet ovat tärkeä ja tehokas tapa uusien asiakkaiden eli liidien keruuseen sekä myös oiva väline myynnin ja asiakaspalvelun parantamiseen. Laadimme innostavia ja visuaalisesti kiinnostavia kyselyjä, joiden avulla keräät helposti tietoa potentiaalisista asiakkaistasi. Kyselyiden avulla selvität myös asiakkaiden mieltymyksiä, tarpeita ja odotuksia. Näin pääset kehittämään tuotteita ja palveluita vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Kyselyitä voidaan käyttää myös markkinatutkimukseen ja asiakaspalautteen keräämiseen. 

ESITYSMATERIAALIT

Tarvitseeko esitysmateriaalisi päivittämistä? Haluatko näyttäytyä asiallisena, mutta et tylsänä? Vaikuttavilla esitysmateriaaleilla pidät yleisösi mielenkiinnon yllä ja pysyt mielessä esityksesi jälkeenkin. Laadimme esityksesi helposti ymmärrettäväksi ja muistettavaksi. Mietimme tarvittaessa uudelleen myös esityksen rakenteen, mutta piristämme esitystä myös laadukkailla kuvilla, kuvituksilla ja infograafeilla. Voit toimittaa meille vanhan Powerpoint-esityksesi muokattavaksi, jotta se vastaisi tämän päivän korkeita kriteerejä. Pidämme huolta siitä, että esityksesi visuaalinen ilme kulkee käsi kädessä yrityksesi muun materiaalin kanssa.

LASKURIT

Laadimme myös visuaalisesti selkeät ja helppokäyttöiset laskurit yrityksellesi. Hyvä laskuri on selkeä, käyttöliittymältään toimiva sekä havainnollinen. Suunnittelussa otamme huomioon käyttäjän tarpeet ja käyttötarkoituksen, jotta lopputulos on mahdollisimman käyttäjäystävällinen. 

TUTUSTU LISÄÄ JA AJELEHDI BLOGIN PARIIN
OTA YHTEYTTÄ