Kampanjasivusto

Lähes jokaisella yrityksellä on kotisivut, mutta kotisivuille ei kannata turhaan piilottaa kaikkea tietoa. Joskus esimerkiksi mainoskampanjaa varten onkin hyödyllistä luoda omat, varta vasten suunnitellut kampanjasivut.

Kampanjasivuston avulla viesti saavuttaa tehokkaasti tietyn kohderyhmän, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseerauksiin, tuotepromootioihin ja muihin yksittäisiin mainoskampanjoihin. Kampanjasivulle sopii erinomaisesti esimerkiksi jokin hyväntuulinen testi tai kiinnostava kilpailu, joidenka myötä asiakkaalle kerrotaan lisää tuotteesta tai palveluista. Samalla asiakas voi jättää yhteystietonsa ja tilata esimerkiksi uutiskirjeen.

Kampanjasivu on kustannustehokas, helposti ja nopeasti toteutettava temppu yrityksesi näkyvyyden piristämiseen. Me Ghoconissa toteutamme kampanjasivut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, pidämme huolen niiden näkyvyydestä ja laadimme sinulle kattavan raportin, kun kampanja päättyy. Sitten voimmekin taas ryhtyä ideoimaan seuraavaa kampanjaa!

Ota yhteyttä

Ota kaikki irti markkinoinnista Ghoconin kampanjasivustolla.

1. Kerro tavoitteesi

Kerro mitä haluat kampajallasi saavuttaa. Me mietimme, miten sen saavutat.

2. Odota hetki

Kampanjasivustosi on valmis noin kolmessa arkipäivässä. Kyllä! Myös copywriting ja muu sisällöntuotanto.

3. Markkinoi kampanjaasi

Viikon sisällä tilauksesta voi polkaista kampanjasi käyntiin ja hyödyntää kampanjasivustoa kaikissa medioissa.

Tilaa sisältöä myös sinun työelämääsi