OTA YHTEYTTÄ

Kampanjasivusto

Lähes jokaisella yrityksellä on kotisivut, mutta kotisivuille ei kannata turhaan piilottaa kaikkea tietoa. Joskus esimerkiksi mainoskampanjaa varten onkin hyödyllistä luoda omat, varta vasten suunnitellut kampanjasivut.

Kampanjasivuston avulla viesti saavuttaa tehokkaasti tietyn kohderyhmän, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseerauksiin, tuotepromootioihin ja muihin yksittäisiin mainoskampanjoihin. Kampanjasivulle sopii erinomaisesti esimerkiksi jokin hyväntuulinen testi tai kiinnostava kilpailu, joidenka myötä asiakkaalle kerrotaan lisää tuotteesta tai palveluista. Samalla asiakas voi jättää yhteystietonsa ja tilata esimerkiksi uutiskirjeen.

Kampanjasivu on kustannustehokas, helposti ja nopeasti toteutettava temppu yrityksesi näkyvyyden piristämiseen. Me Ghoconissa toteutamme kampanjasivut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, pidämme huolen niiden näkyvyydestä ja laadimme sinulle kattavan raportin, kun kampanja päättyy. Sitten voimmekin taas ryhtyä ideoimaan seuraavaa kampanjaa!

Kampanjasivustot - Ghocon

KAMPANJASUUNNITTELU


Meillä Ghoconin tiimissä luovuus kukoistaa ja autamme asiakkaitamme rakentamaan tehokkaat ja tulokselliset kampanjat. Kampanjan tavoitteena on vaikuttaa tietty ennalta suunniteltu kohderyhmä yrityksen tarjoaman tuotteen tai palvelun eduista. Mainoskampanjat kannattaakin aktivoida mahdollisimman tehokkaasti eri markkinointikanavissa.  

Tehokkaissa kampanjoissa hyödynnetään niin digitaalista markkinointia kuin perinteisiä medioitakin. Kampanjat usein toteutetaan verkkosivustolla (ländärit, uutiset, blogit), sosiaalisen median eri kanavissa ja Googlessa. Kampanjaan voidaan sitoa mukaan vaikuttajamarkkinointia, jolloin tehostetaan vaikuttajien ja aitojen käyttäjäkokemusten kautta markkinoitavaa tuotetta tai palvelua. Kampanjat voivat olla messu- tai myymäläympäristössä toteutettuja, jolloin visuaalisesti näyttävät mainosmateriaalit ja luovat ratkaisut sekä ilmeet tulevat erityisen tärkeiksi.  

Loihditaanko yrityksellesi mieleenpainuva kampanja? 

Markkinointikampanja voi oikeastaan olla mitä vaan, verkkosivuston oma kampanjaländäri tai kokonainen tempaus, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kiinnostusta tuotteesta tai palvelusta, lisätä myyntiä tai vahvistaa brändiä. Mainoskampanja kannattaa suunnitella hyvin ja sen toteutus tapahtuu systemaattisesti tavoitteiden ja budjetin mukaan. 

Anna meidän auttaa kampanjasi suunnittelussa ja toteutuksessa! Me Ghoconilla toteutamme kaikenlaiset kampanjat yrityksesi tarpeisiin, pidämme huolen näkyvyydestä eri kanavissa ja laadimme sinulle kattavan raportin, kun kampanja päättyy. Sitten voimmekin taas ryhtyä ideoimaan seuraavaa kampanjaa! 

Varaa maksuton kartoitusaika kalenteristamme. Jutellaan lisää ja kerromme miten voisimme olla avuksi juuri sinulle.

VARAA AIKA KALENTERISTAMME
KYSY LISÄÄ

Kampanjasivustolla nostetta näkyvyyteen 

Lähes jokaisella yrityksellä on kotisivut, mutta kotisivuille ei kannata turhaan piilottaa kaikkea tietoa. Joskus esimerkiksi mainoskampanjaa varten onkin hyödyllistä luoda omat, varta vasten suunnitellut kampanjasivut. Kampanjasivuston avulla viesti saavuttaa tehokkaasti tietyn kohderyhmän, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseerauksiin, tuotepromootioihin ja muihin yksittäisiin mainoskampanjoihin.  

Kampanjasivulle sopii erinomaisesti esimerkiksi jokin hyväntuulinen testi tai kiinnostava kilpailu, joiden myötä asiakkaalle kerrotaan lisää tuotteesta tai palveluista. Samalla asiakas voi jättää yhteystietonsa ja tilata esimerkiksi uutiskirjeen. Kampanjasivu on kustannustehokas, helposti ja nopeasti toteutettava temppu yrityksesi näkyvyyden piristämiseen.  

KAMPANJASIVUSTO

Tehosta markkinointiasi Ghoconin kampanjasivustolla
KEVYT KAMPANJASIVUSTO

450€  / KK

  • Sisältö

  • Tulosseuranta

  • Raportointi

  • Sivujen ylläpito

OTA YHTEYTTÄ
KAMPANJASIVUSTO PRO

850€  / KK

  • Sisältö

  • Liidien keräys

  • Tulosseuranta

  • Raportointi

  • Sivujen ylläpito

OTA YHTEYTTÄ
Ghocon kampanjasivustot

Mihin kampanjasivut soveltuvat?

Tuotteen tai palvelun myynti
Liidien kerääminen
Tunnettuuden kasvattaminen
Year Established
Products
Team Size
Clients
1. Kerro tavoitteesi

Kerro mitä haluat kampajallasi saavuttaa. Me mietimme, miten sen saavutat.

2. Odota hetki

Kampanjasivustosi on valmis noin kolmessa arkipäivässä. Kyllä! Myös copywriting ja muu sisällöntuotanto.

3. Markkinoi kampanjaasi

Viikon sisällä tilauksesta voi polkaista kampanjasi käyntiin ja hyödyntää kampanjasivustoa kaikissa medioissa.

TUTUSTU LISÄÄ JA AJELEHDI BLOGIN PARIIN
OTA YHTEYTTÄ