OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenottopyynnöstäsi.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

EI WORKSHOPEILLE

Haluamme tehdä työmme tehokkaasti ja olemme miettineet prosessin tarkasti alusta loppuun. Toteutamme vain laadukasta lisämyyntiä, emmekä myy kenellekään väkisin esimerkiksi kalliita workshoppeja tai muutakaan ylimääräistä.

EI SÄÄTÄMISELLE

Suoraviivaisuus on sääntömme, suoruus arvomme, kuviot viimeiseen asti viilattuja. Haluamme, että asiat ovat molemmille osapuolille helppoja ja kaikki tietävät missä mennään.

EI SAMAN TOISTAMISELLE

Emme käy kilpailijan kotisivulla ja käytä copy pastea. Haluamme olla ajan hermolla, mutta tavoitteenamme ei ole toistaa samaa kuin muut. Sen mahdollistaa kansainvälinen verkostomme, joka kattaa kolme mannerta.

LAAJA JA MONIPUOLINEN VERKOSTOMME

Kotipaikkamme on Helsinki, mutta verkostomme on kansainvälinen. Sisällöntuottajillamme on hyvin erilaiset taustat ja erikoistumisalueensa. Valitsemme jokaiseen työhön tekijän, jolla on alasi paras asiantuntemus ja kokonaisnäkemys.

 

TÄRKEÄÄ MEILLE ON LAATU JA AJANKOHTAISUUS

Seuraamme työksemme, mitä maailmassa tapahtuu. Jokaisen työn aloitamme perehtymällä yrityksen toimintaan, arvoihin, brändiin, kilpailijoihin, kohderyhmään ja markkinoihin. Käytämme taustatutkimukseen aikaa noin kaksi tuntia. Etsimme työllesi aina tekijän, joka tietää ja tuntee parhaiten alasi.

ETUNAMME OVAT MYÖS EDULLISET HINNAT

Emme pidä workshoppeja, teemme töitä. Osaamme selvittää sen mitä haluat muutamilla kysymyksillä, tutustumalla alaan ja yrityksesi kotisivuihin. Meillä ei ole kalliita toimitilakuluja, emmekä tarvitse työsuhdeautoa. Me olemme miettineet tämän jutun toisin kuin muut.

 

OTA YHTEYTTÄ