OTA YHTEYTTÄ

Ghoconin palvelut

Ghocon pukee sanoiksi sen, mitä työelämässä tapahtuu. Olemme näppärä ja asiantunteva laadukkaisiin sisältöihin profiloitunut markkinointitoimisto Helsingin Käpylässä. Palvelemme ympäri Suomen ja tuotamme laadukasta, ajantasaista ja edullista sisältöä, joka sopii niin B2B- kuin B2C-yrityksille. Verkkosivut, blogit, uutiskirjeet, videot, kuvitukset, kampanjat, sisältöä sosiaaliseen mediaan – mitä ikinä tarvitsetkaan. Sinä valitset keinot, tahdin ja tavoitteet. Pitkät ja kalliit workshopit saat kanssamme unohtaa. Keskity tiedon jakamiseen ja profiloidu laadukkaan sisällön jakajana. 

Autamme myös tehostamaan markkinointia automaation avulla. Hero Monday työkalun sekä automaatiopalveluidemme avulla viemme markkinointisi täysin uudelle tasolle. Olemme markkinointikumppanisi suurella sydämellä. Hoidetaan markkinointi yhdessä ideoiden tai ulkoista markkinointitiimisi meille kokonaan. Meiltä ei luovuus, ideat ja ajatukset lopu!

VARAA AIKA KALENTERISTAMME
SOSIAALINEN MEDIA
somesuunnitelmat, kampanjat, ylläpito, kalenterit, automaatio, Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, TikTok

Kiinnostavaa ja laadukasta sisältöä odotetaan, kulutetaan ja jaetaan. Autamme valitsemaan yritykselle tärkeimmät somekanavat. Suunnittelemme ja tuotamme sisältöä kaikkiin kanaviin. Seuraamme myös tehoa ja sitouttamisastetta, seurantaa, analysointia ja optimointia.

LUE LISÄÄ
BLOGIT
Sisällöntuotanto, artikkelit, blogitekstit, hakukoneoptimointi, kuvitukset

Kiinnostavalla blogisisällöllä tuot verkkosivuillesi lisäarvoa ja nostat brändiuskollisuutta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu blogiteksti parantaa näkyvyyttä ja toimii sisältönä sosiaalisessa mediassa. Ammattimaisesti kirjoitettu ja optimoitu teksti näkyy ja kuuluu pitkään tykkäämisten ja jakojen kautta.

LUE LISÄÄ
UUTISKIRJEET
viestit, kohderyhmät, sähköpostimarkkinointi, järjestelmät, automaatio

Uutiskirjeellä voi myydä ja viestiä, mutta ensin pitää tietää millaiset viestit myyvät ja kuinka segmentoida vastaanottajat, jotta voit vedota jokaisen ostajan omiin tarpeisiin. Automaation avulla säästetään aikaa sekä luodaan oikein kohdennettua, tehokasta ja personoitua sähköpostiviestintää.

LUE LISÄÄ
MATERIAALIT
oppaat, raportit, laskurit, infograafit, kyselyt, lomakkeet, esitykset, printti

Visuaalisesti näyttävillä materiaaleilla herätät asiakkaan kiinnostuksen ja laadukkailla sisällöillä vakuutat ja luot uskottavuutta. Luomme yrityksesi näköiset oppaat ja muut materiaalit tehokkaaseen liidien hankintaan. Meiltä luonnistuu myös esitysmateriaalit myyntimateriaaleista ja diginäytöistä isoille yleisöille.

LUE LISÄÄ
VERKKOSIVUT JA SISÄLLÖT
sisältösuunnittelu, tekninen toteutus, Worpress, Hubspot, SEO, käännökset

Helposti löydettävillä, selkeillä ja teknisesti toimivilla verkkosivustoilla herätät luottamusta ja vakuutat asiakkaat. Toteutamme tehokkaasti verkkosivusi teknisen ja visuaalisen sisällön yrityksesi näköistä copya unohtamatta. Huolehdimme, että lopputulos on brändisi näköinen ja käyttökokemus priimaa.

LUE LISÄÄ
KAMPANJASUUNNITTELU
kampanjat, ländärit, google, vaikuttajamarkkinointi, myymälä- ja messumateriaalit

Tehokkaissa kampanjoissa hyödynnetään niin digitaalista markkinointia kuin perinteisiä medioitakin. Kampanjat usein toteutetaan verkkosivustolla, sosiaalisen median eri kanavissa ja Googlessa. Erilliset kampanjasivustot eli ländärit ovat hyvä tapa lisätä nostetta näkyvyyteen.

LUE LISÄÄ
MARKKINOINTI PALVELUNA
markkinoinnin strategia, sisältösuunnitelma, ulkoistettu tiimi, markkinointipäällikkö

Markkinointi palveluna tarjoaa kattavan ratkaisun, joka sisältää koko paketin aina strategian suunnittelusta, toteutukseen, raportoitiin ja jatkuvaan optimointiin. Tämä vapauttaa aikaasi ydinliiketoiminnallesi ja voit luottaa siihen, että markkinointisi on aidosti osaavissa käsissä.

LUE LISÄÄ
BRÄNDÄYS
logot, visuaalinen ilme, brand book, ikonit, kuvitukset

Brändi on lupaus asiakkaalle. Se on suunniteltu kokemus, jonka voit tarjota asiakkaallesi. Se kertoo, mitä yrityksesi tuotteilta ja palveluilta asiakas voi odottaa ja miten erottaudut kilpailijoistasi. Luomme laadukkaat ilmeet ja teemme brändisi näköiset logot ja kuvitukset toiveitasi kuunnelleen ja yhdessä ideoiden.

LUE LISÄÄ
MARKKINOINNIN AUTOMAATIO
inbound markkinointi, CRM, workflowt, automatisoitu viestintä

Automaation avulla tehostat myynti- ja markkinointiprosessejasi ja viet liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Automatisoidulla viestinnällä parannat asiakaskokemusta ja tarjoat asiakkaillesi henkilökohtaisempaa ja kohdistetumpaa markkinointia. Automaation avulla voit keskittyä asiakkaan tarpeisiin vastaamiseen ja myynnin kasvattamiseen.

LUE LISÄÄ
OTA YHTEYTTÄ