OTA YHTEYTTÄ

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI


Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa hankkia uusia asiakkaita, lisätä myyntiä ja kasvattaa asiakasuskollisuutta. Kun sähköpostimarkkinoinnin tekee oikein, se tuo yrityksellesi tuloksia tehokkaammin kuin moni muu kanava. 

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokasta ja asiakkaat löytävät yrityksesi tasaisemmin kuin sosiaalisen median kampanjoiden kautta. Sähköpostilla voit siis myydä, mutta sitä ennen on selvitettävä millaiset viestit myyvät ja kuinka vastaanottajat on syytä jakaa, jotta vetoat jokaisen kohderyhmän tarpeisiin. Sähköpostimarkkinointi elää ja kehittyy jatkuvasti ja jokaisen markkinoijan on oltava ajan hermolla. Se mikä toimi eilen, ei välttämättä toimi enää huomenna. 

Me Ghoconissa suhtaudumme sähköpostimarkkinointiin intohimolla ja olemme aina selvillä alan uusista tuulista. Perehdymme toimialaasi ja trendeihin, teemme taustatyömme huolella. Käänny meidän puoleemme, jos haluat testata, millaisia tuloksia ammattimaisesti laaditulla sähköpostimarkkinoinnilla voi saada aikaan! Kanssamme aloitat yhteistyön helposti ilman pitkiä ja kalliita workshoppeja. 

Ota yhteyttä

Tehokkuutta automaatiolla

Sähköpostiviestintä kannattaa tänä päivänä automatisoida. Automaation avulla säästät aikaa, sillä viestit voidaan ajastaa ja automatisointi varmistaa, että viestit lähetetään tarkasti ja tehokkaasti, mikä lisää yrityksen luotettavuutta. Automatisoidun sähköpostiviestintä mahdollistaa myös paremman kohdennuksen eli voit kohdentaa tietyt viestit tietylle yleisölle ja saada parempia tuloksia sekä tarjoat myös parempaa asiakaspalvelua. Tämän päivän sähköpostiviestinnässä personointi on tärkeää, automaatio mahdollistaa henkilökohtaisemman viestinnäin oikea-aikaisesti.  

 Hyödynnämme asiakkaan omia olemassa olevia viestinnän työkaluja, tai vaihtoehtoisesti tarjoamme Hero Monday markkinoinnin automaatiota, jonka avulla viet viestintäsi täysin uudelle tasolle ja vieläpä maksamatta palvelusta maltaita. Markkinoinnin automaatio tekee uutiskirjemainonnasta erittäin helppoa, kohdennettua sekä personoitua. Hero Mondayn avulla markkinointisi on dataohjatumpaa, seuraat tuloksia tehokkaasti ja pääset hyödyntämään markkinoinnin automaatioita myös myyntiputkissa. 

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO PALVELUNA
TUTUSTU HERO MONDAY AUTOMAATIOON

PAKETTIMME SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTIIN

Tee erinomaista tuottoa Ghocon sähköpostimarkkinoinnilla
Sähköpostimarkkinoinnin freesaus

alk. 250€ 

 • Freesatut, responsiiviset sähköpostipohjat

 • Uudet ja raikkaat ideat

 • Sisällön luominen

 • Ajankohtaiset aiheet

OTA YHTEYTTÄ
Täyden palvelun sähköpostimarkkinointi

450€  / KK

 • Sähköpostimarkkinoinnin strategia

 • Sähköpostipohjan suunnittelu

 • Sähköpostipohjan luominen ja kehittäminen

 • Sisällöntuotanto & Copywriting

 • Kampanjoiden tuotanto

 • Datan hallinta ja analyysi

 • A/B –testaus ja raportointi

OTA YHTEYTTÄ

Miksi sähköpostimarkkinointi kannattaa?

Syventää asiakassuhdetta ostoksen jälkeen
Ylivoimainen tapa tiedottaa kampanjoista
Tärkeä osa markkinoinnin automaatiota
Year Established
Products
Team Size
Clients

Varaa aika kalenteristamme ja kartoitetaan yrityksesi tarpeet. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

VARAA AIKA

OTA YHTEYTTÄ