OTA YHTEYTTÄ
Sisällöntuotanto

Mitä asiakastapaamisessa tapahtuu?

Sovimmeko kanssasi juuri tapaamisen? Ei hätää! Emme tule saarnaamaan siitä, mitä pitäisi tehdä. Sen sijaan haluamme selvittää, onko jotain sellaista, jossa voisimme olla avuksi. Mitä muuta tapahtuu, kun tapaamme?

1. Kohtaamme ihmiset ideoiden takana

Vaikka elämmekin nopeatempoisessa digitaalisessa maailmassa, jossa informaatio liikkuu paikasta toiseen sekunneissa, meille on tärkeää saada asiakkaillemme kasvot. Kädenpuristus, hymy ja katse kertovat paljon enemmän kuin pelkkä ruudulla hohtava nimi.

2. Kuuntelemme

Meistä on inspiroivaa ja tärkeää kuulla jokaisen yrityksen tarina, koska jo pelkästään tarinasta kumpuaa usein esiin sellaisia asioita, joita voisi mainiosti tuoda esiin myös markkinoinnissa. Tarina auttaa meitä myös ymmärtämään yritystäsi. Kuuntelemalla saamme myös käsityksen siitä, millaiset voimavarat yrityksestäsi löytyy, mihin olisi hyvä panostaa enemmän ja millaiset ovat toiveenne.

3. Kerromme itsestämme

Meillä on isot korvat ja pieni suu, mutta esittelemme tietenkin kernaasti myös itsemme. Yrityksemme tarina on usein hyvin samankaltainen kuin asiakasyritystemmekin tarina: jostain pienestä on kovalla työllä ja uhrauksilla kasvanut jotain suurta. Onnistumisen iloa ja kovia tavoitteita.

4. Esittelemme, mitä kaikkea osaamme

Tiedämme jotain yrityksestäsi etukäteen ja olemme valmistautuneet. Olemme siis valmistelleet jotain, joka sopii mielestämme yrityksellesi. Ja kerromme tietenkin itsestämme ja onnistumisistamme, mutta myös niistä asioista, jotka eivät ole toimineet. Emmehän halua toistaa jo tehtyjä virheitä kanssasi.

Usein potentiaaliset asiakkaat yllättyvät siitä, kuinka monipuolisia töitä olemme päässeet toteuttamaan. Emme tykkää paukutella henkseleitä, vaan keskitymme puhtaasti töiden tekemiseen. Ehkäpä juuri siksi olemme päässeet tekemään hyvin monenlaisia asioita.

 

5. Pohdimme, kuinka voisimme olla avuksi

Koska ideoita virtaa mieliimme jatkuvasti (suihkussa, lenkillä, unen ja valveen rajamailla..), saattaa olla, että saamme jo asiakastapaamisen aikana muutaman työstökelpoisen ajatuksen siitä, millaisista palveluista yritys voisi hyötyä. Joskus kannattaa lähteä eteenpäin pienin stepein, joskus myllätä uusiksi koko pakka. Otamme siis huomioon yrityksesi sen hetkiset voimavarat, budjetin ja tahtotilan. Jos kuuta taivaalta ei tarvita, miksi lähteä sitä hakemaan?

Joku tykkää valmiista paketista ja silloin selkeä ratkaisu voi räätälöity ja kiinteähintainen kuukausipaketti, joka pitää sisällään esimerkiksi sisällöntuotannon kaikkiin sosiaalisen median kanaviin, verkkosivujen jatkuvan päivityksen ja vaikkapa tietyn määrän blogitekstejä. Toiselle sopii taas erilliset ja yksittäiset projektit. Me teemme juuri niin, kuin sinulle parhaiten sopii.

6. Sovimme jatkosta

Hyvissä asiakaskeskusteluissa haetaan ratkaisuja ongelmiin. Avoin keskustelu johtaa usein siihen, että keskustelemme myös asioista, joita ei alun perin osattu ajatellakaan. Lähdimme keskustelemaan somepaketista, mutta huomammekin tekevämme tarjouksen myös webinaarisarjasta.

Jos molemmilla on se fiilis, että tästä voi syntyä jotain, toimitamme keskustelun perusteella laaditun tarjouksen palveluistamme.

7. Käärimme hihat ja ryhdymme hommiin

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme hommat saman tien. Emme vaivaa puuduttavilla workshopeilla, vaan esittelemme seuraavaksi ihan konkreettisia ideoita. Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen seuraavista askeleista, voimme nopealla aikataululla ihailla yhteistyömme tuloksia.

Onko sinun yritykselläsi tarvetta ketterälle ja äärimmäisen joustavalle markkinointikumppanille?

OTA YHTYETTÄ

Ja hei, kanssamme voi sopia myös verkkotapaamisen, kävelypalaverin tai ihan vain vaikka soittaa ja jutella. Ja me tuomme kahvit tullessamme!

 

OTA YHTEYTTÄ