OTA YHTEYTTÄ
Sisällöntuotanto

Ulkoista markkinointi ja vapauta resursseja omaan ydinliiketoimintaan

Uusi yrittäjä on tottunut kuulemaan kehotuksia ulkopuolisilta: Tarkistuta sopimukset lakimiehellä, hommaa kirjanpitäjä, palkkaa siivoja, tee sopimus työterveyshuollosta… Eri osa-alueiden ulkoistaminen auttaa yrittäjää keskittymään ydinliiketoimintaansa. Mutta kuinka moni näistä toimenpiteistä auttaa yrittäjää saamaan lisää kauppaa tai lisäämään tunnettuuttaan? Niinpä: Valitettavan usein yksi niistä tärkeimmistä, markkinointi, unohtuu ulkoistettavien toimenpiteiden listalta.

On totta, että kaikilla meillä on puhelimessa montakin erilaista sosiaalisen median sovellusta, ja työpäivän lomassa on helppo ”markkinoida” yritystään räpsäisemällä kuvia sieltä täältä. Samalla hoituu blogi, kotisivun päivitykset, hakukoneoptimointi, rekrytointivideoiden kuvaus ja miksei muutama podcastikin? Vai onnistuuko sittenkään?

Aika harvassa yrityksessä ehditään hoitaa kaikki tarpeelliset markkinointitoimenpiteet samalla, kun asiakkaat kolkuttelevat ovella. Liian usein tapahtuu niin, että tehtäväpinot kasvavat ja terävimmätkin markkinointi-ideat hautautuvat muiden kiireellisempien tehtävien alle. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla, koska markkinoinnin ulkoistamisessa ei ole mitään sen kummallisempaa kuin kirjanpidonkaan ulkoistamisessa.

Älä siis stressaa, ja anna siis ammattilaisten hoitaa markkinointi. Vastoin yleisiä käsityksiä sen ei tarvitse maksaa maltaita, eikä markkinointikumppanin kanssa ole mentävä naimisiin – ainakaan meillä Ghoconilla.

Uskomme selkeään hinnoitteluun ja joustavuuteen

Olemme luoneet kolme erilaista pakettia, joiden avulla markkinoinnin ulkoistamisen aloittaminen on tehty helpoksi. Voit tehdä meistä ulkoistetun markkinointiosastosi, jolloin hoidamme kokonaisvaltaisen markkinoinnin pitkällä tähtäimellä. Jos kuitenkin koet, että yrityksen markkinointistrategia loistaa kirkkaana mielessäsi, mutta et ehdi tai osaa toteuttaa sitä, meillä on sinulle valmiiksi hinnoiteltu kevyempi kuukausipaketti. Kanssamme voit myös valita projektikohtaisen hinnoittelun, jolloin maksat kiinteän hinnan sovitusta kokonaisuudesta tuntihinnan sijaan.

Tiimiimme kuuluu vahva kattaus eri alojen osaajia. Hoidamme graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon, kotisivut, sosiaalisen median markkinoinnin, videot ja digimarkkinoinnin. Ihan mitä vain tarvitset, haluamallasi tyylillä. Voimme esimerkiksi kuvata videon järjestämässäsi asiakastilaisuudesta ja valita kanssasi hetkiä, jotka kertovat yrityksesi tarinaa vielä pitkään tilaisuuden jälkeenkin eri kanavissa. Tai jos haluat ilahduttaa asiakkaitasi säännöllisesti ajankohtaisella uutiskirjeellä, me hoidamme niin teknisen toteutuksen kuin sisällönkin. Mahdollisia toimenpiteitä on loputtomasti.

Jos huomaat, että tuskastelet riittämättömyyden tunteen kanssa, on aika toimia. Mietitään yhdessä, mitkä toimenpiteet saisivat juuri sinun yrityksesi näkyvyyden lentoon. Jotta pääsisit mahdollisimman hyvin alkuun, olemme luoneet sivuston, jossa kerromme markkinoinnin ulkoistamisesta lisää. Klikkaa siis itsesi tänne.

OTA YHTEYTTÄ