OTA YHTEYTTÄ

Kiitos osallistumisestasi kartoitukseen!

Tulokset löytyvät myös sähköpostistasi.

Mihin markkinointi kannattaa kohdentaa vuonna 2023?

B2B-markkinoinnin maisema on muuttumassa. Vuonna 2023 B2B-markkinoijien suosituimmat kanavat ovat eri sosiaalisen median kanavat, verkkosivustot, blogit ja sähköpostimarkkinointi. Myös lyhyet videot ja vaikuttajamarkkinointi ovat ottaneet todella tuulta alleen – niihin B2B-yritykset aikovatkin investoida enemmän sekä aikaa että resursseja. Mitä yrityksesi kannattaa siis ainakin tehdä?

1. 

Panosta LinkedIniin

B2B-markkinoinnissa sosiaalinen media jatkaa voittokulkuaan LinkedInin ansiosta. LinkedIn tarjoaakin loistavan vuorovaikutuskanavan asiakkaidesi ja potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Viesti yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi.
Keskustele, kysy ja mainosta!

LUE LISÄÄ

2. 

Blogit pitävät pintansa

B2B-markkinoijat keskittyvät edelleen vahvasti verkkosivustoihin ja blogikanaviin, koska asiakkaat etsivät tietoja verkosta ennen ostopäätösten tekemistä. Laadukkailla nettisivuilla ja kampanjasivustoilla herätät luottamuksen. Blogiteksteillä voit kertoa pintaa syvemmältä ja nouset esiin hakusivustoilla.

LUE LISÄÄ

3. 

Uutiskirjeillä ja markkinoinnin automaatioilla viestit tehokkaasti

Sähköposti ja uutiskirjeet ovat edelleen tehokas kanava B2B-markkinoijille. Kohdennettu sähköpostikampanja voidaan automatisoida, jolloin energiaa jää myös muulle markkinoinnille. Markkinoinnin automaatio tekee kaikesta tehokkaampaa ja yksinkertaisempaa. Palvelun laatu myös paranee, kun markkinointi kohdistetaan oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan.

LUE LISÄÄ

4. 

SEO:lla on merkitystä

Avainsana-analyysi vie aluksi aikaa, mutta on suhteellisen edullinen luotaessa orgaanista sisältöä. Ihmiset tekevät sekunnissa lähes 100 000 hakua Googlessa, joten SEO:lla on merkitystä! 

Haluatko kuulla lisää?

Panosta vuonna 2023 seuraaviin asioihin markkinoinnissasi:

SOSIAALINEN MEDIA
SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI
HAKUKONEOPTIMOINTI
VERKKOSIVUSTON TEKSTIT JA BLOGIT
MONIKANAVAINEN MARKKINOINTI
MARKKINOINNIN AUTOMAATIO


Ghoconin palvelut

Ghocon pukee sanoiksi sen, mitä työelämässä tapahtuu. Tuotamme laadukasta, ajantasaista ja edullista sisältöä yrityksille. Palveluihimme kuuluvat mm. brändin rakennus, markkinointimateriaalien tuotanto, sosiaalisen median palvelut sekä markkinointikampanjoiden suunnittelu. Olemme osa tiimiäsi tai koko markkinointitiimisi.

Tarjoamme myös Hero Monday -markkinoinnin automaation, joka tekee markkinointitoimenpiteistäsi simppeliä ja tehokasta. On yrityksesi kohderyhmä mikä tahansa, tehdään yhdessä vaikutus – ja tarjotaan kohderyhmällesi mieleenpainuvaa sisältöä työelämään.

SOSIAALINEN MEDIA

Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin

Kiinnostavaa ja laadukasta sisältöä odotetaan, kulutetaan ja jaetaan. Suunnittelemme ja tuotamme sisältöä kaikkiin kanaviin. Seuraamme myös tehoa ja sitouttamisastetta, seurantaa, analysointia ja optimointia.

LUE LISÄÄ
Kampanjasivustot

kampanjat, ländärit, CTA, liidihankinta

Kampanjasivustot on hyvä tapa lisätä myyntiä, saada asiakkaita ja ennen kaikkea tarjota arvokasta tietoa. Se on myös helppo ja edullinen tapa kertoa yrityksestä sen palveluista ja kasvattaa luottamusta.

LUE LISÄÄ
Blogitekstit

blogitekstit, hakukoneoptimointi, kuvitukset 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu blogiteksti parantaa näkyvyyttä ja toimii sisältönä sosiaalisessa mediassa. Ammattimaisesti kirjoitettu ja optimoitu teksti näkyy ja kuuluu pitkään tykkäämisten ja jakojen kautta.

LUE LISÄÄ

TUTUSTU LISÄÄ PALVELUIHIMME
OTA YHTEYTTÄ