Ghoconin palvelut

EI WORKSHOPEILLE

Haluamme tehdä työt tehokkaasti ja olemme miettineet prosessin tarkasti alusta loppuun. Lisämyyntimme tapahtuu laadulla, eikä meidän tarvitse myydä väkisin workshoppeja ja laittaa korkeita kuukausimaksuja.

EI SÄÄTÄMISELLE

Suoraviivaisuus on sääntömme, suoruus arvomme, kuviot viimeiseen asti viilattuja. Haluamme, että asiat ovat molemmille osapuolille helppoja ja kaikki tietävät missä mennään.

EI SAMAN TOISTAMISELLE

Emme käy kilpailijan kotisivulla ja käytä copy pastea. Haluamme olla ajan hermolla, mutta emme halua toistaa samaa kuin muut. Sen mahdollistaa kansainvälinen verkostomme joka kattaa kolme mannerta.

Mihin sisältömarkkinointia hyödynnetään?

%

Sitouttaminen

%

Tunnettuuden lisääminen

%

Myynti

%

Liidien tuottaminen

Ghoconin blogi

Bloggaa itsesi näkyväksi

Blogi antaa mahdollisuuden kirjoittaa asioista monipuolisesti ja laajasti. Blogi vahvistaa mielikuvaa asiantuntijuudesta ja edelläkävijyydestä. Hyvin suunniteltu, toteutettu ja aktiivinen blogi parantaa näkyvyyttä verkossa ja toimii somen sisältönä.

Lue lisää

Esitä sanomasi näyttävästi

Hyvä Powerpoint-esitys auttaa vastaanottajat ymmärtämään ja muistamaan kertomasi asian. Oikeanlaisen esityksen rakenne on kunnossa ja tieto on tiivistetty myös visuaalisesti oikein – tekstiksi, kuviksi tai infograafeiksi.

Lue lisää

Kerro tarinasi infografiikalla

Infografiikka tekee tylsästä datasta visuaalista ja kaunista tietoa. Infografiikan keinoin voidaan tiivistää suuria tietomääriä pieneen tilaan ja esittää monimutkaiset asiat yksinkertaisesti, ymmärrettävästi ja mieleenpainuvasti.

Lue lisää

Tilaa sisältöä myös sinun työelämääsi