Tarjoamme sisältöä työelämääsi

ja siten hieman iisimpää arkea ja buustia sisällöntuotantoon.

Ghoconin tarina

Ghoconin tiimillä on vuosien kokemus myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Olemme työskennelleet niin markkinoinnin strategisen suunnittelun, toteuttamisen kuin markkinoinnin ulkoistamisenkin parissa.

Markkinointia ulkoistaessamme meitä häiritsivät erityisesti kankeat mallit, hurja hintahaitari sekä vaikeasti vertailtavat kustannukset. Kyllästyimme väkisin väännettyihin workshoppeihin, jotka maksoivat maltaita. Kerta toisensa jälkeen kiinnitimme huomiota siihen, että yksinkertaisesta tehtiin monimutkaista.

Koimme, että tämän kaiken voisi tehdä toisinkin: tehokkaasti, ilman turhia mutkia. Niin, että tilaaja tietäisi, mitä saa ja mistä maksaa, tinkimättä kuitenkaan laadusta. Puuduttavan pitkät workshopit voisi jättää väliin ja keskittyä itse asiaan. Sellaista palvelua ei silloin vielä mistään saanut. Nyt saa, Ghoconilta.

Me tuomme sisältöä työelämääsi. Ota yhteyttä!

Laaja ja monipuolinen verkostomme

Kotipaikkamme on Helsinki, mutta verkostomme on kansainvälinen. Sisällöntuottajillamme on hyvin erilaiset taustat ja erikoistumisalueensa. Valitsemme jokaiseen työhön tekijän, jolla on alasi paras asiantuntemus ja kokonaisnäkemys.

Tärkeää meille on laatu ja ajankohtaisuus

Seuraamme työksemme, mitä maailmassa tapahtuu. Jokaisen työn aloitamme perehtymällä yrityksen toimintaan, arvoihin, brändiin, kilpailijoihin, kohderyhmään ja markkinoihin. Käytämme taustatutkimukseen aikaa noin kaksi tuntia. Etsimme työllesi aina tekijän, joka tietää ja tuntee parhaiten alasi.

Etunamme ovat myös edulliset hinnat

Emme pidä workshoppeja, teemme töitä. Osaamme selvittää sen mitä haluat muutamilla kysymyksillä, tutustumalla alaan ja yrityksesi kotisivuihin. Meillä ei ole kalliita toimitilakuluja, emmekä tarvitse työsuhdeautoa. Me olemme miettineet tämän jutun toisin kuin muut.