Tarjoamme sisältöä työelämääsi

ja siten hieman iisimpää arkea ja buustia sisällöntuotantoon.

Tarina Ghoconin taustalla

Ghoconin tiimillä on vuosien kokemus myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Kokemusta on kertynyt niin markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, käytännön työstä kuin markkinoinnin ulkoistamisestakin.

Ja aina markkinoinnin ulkoistamisessa tökki kankeat mallit, hurja hintahaitari ja vaikeasti vertailtavat hinnat. Kyllästyimme niihin väkisin väännettyihin workshoppeihin. Kiinnitimme kerta toisensa jälkeen huomiota siihen, että yksinkertaisesta väännettiin monimutkaista.

Mielessä kyti ajatus siitä, että tämän voisi tehdä toisinkin; tehokkaasti ja ilman turhia mutkia – suoraan ja säätämättä. Että tilaaja tietäisi mitä saa ja mistä maksaa, laadusta tinkimättä. Että ne pitkät ja puuduttavat workshopit voisi jättää väliin. Sellaista ei vielä silloin mistään saanut.

Nyt saa, Ghoconilta.

Me tuomme sisältöä työelämääsi. Ota yhteyttä!

Laaja ja monipuolinen verkostomme

Kotipaikkamme on Helsinki, mutta verkostomme on kansainvälinen. Sisällöntuottajillamme on hyvin erilaiset taustat ja erikoistumisalueensa. Valitsemme jokaiseen työhön tekijän, jolla on alasi paras asiantuntemus ja kokonaisnäkemys.

Tärkeää meille on laatu ja ajankohtaisuus

Seuraamme työksemme, mitä maailmassa tapahtuu. Jokaisen työn aloitamme perehtymällä yrityksen toimintaan, arvoihin, brändiin, kilpailijoihin, kohderyhmään ja markkinoihin. Käytämme taustatutkimukseen aikaa noin kaksi tuntia. Etsimme työllesi aina tekijän, joka tietää ja tuntee parhaiten alasi.

Etunamme ovat myös edulliset hinnat

Emme pidä workshoppeja, teemme töitä. Osaamme selvittää sen mitä haluat muutamilla kysymyksillä, tutustumalla alaan ja yrityksesi kotisivuihin. Meillä ei ole kalliita toimitilakuluja, emmekä tarvitse työsuhdeautoa. Me olemme miettineet tämän jutun toisin kuin muut.