Tarjoamme sisältöä työelämääsi

ja siten hieman iisimpää arkea ja buustia sisällöntuotantoon.

Tarina Ghoconin taustalla

Me, sekalainen, mutta tiivis joukko markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja sisällöntuotannon ammattilaisia, teimme vuosia töitä markkinoinnin ja viestinnän näköalapaikoilla. Meille kerääntyi kokemusta niin markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, käytännön työstä kuin markkinoinnin ulkoistamisestakin.

Ulkoistamisessa tökki kankeat mallit, korkeat hinnat ja kyllästyimme totaalisesti niihin väkisin väännettyihin workshoppeihin, joita pidämme vain rahastuskeinoina. Kiinnitimme usein huomiota siihen, että yksinkertaisesta väännettiin monimutkaista. Kun tarkoituksenamme oli ostaa sisältömarkkinointia, huomasimme usein kuitenkin itse ideoivamme, tekevämme jopa sisällön. Hurja hintahaitari hämmästytti ja hinnoittelu oli epäselvää ja vaikeasti vertailtavissa.

Tiesimme, että asiat voi tehdä toisinkin; tehokkaasti, ilman mutkia – suoraan ja säätämättä. Että tilaaja tietäisi mitä saa ja mistä maksaa, laadusta tinkimättä. Että ne pitkät ja puuduttavat workshopit voisi jättää väliin. Sellaista ei vielä mistään saanut.

Nyt saa, siksi me perustimme Ghoconin.

Me tuomme sisältöä työelämääsi. Ota yhteyttä!

Ghoconin tiimi

ANNA YLI-SAVOLA

Asiakkuudet, sisällöntuotanto

+358 50 5395 009
anna@ghocon.com
Linkedin.com/Anna

FÄDI ZAYAT

Palvelukehitys, kansainväliset asiakkuudet

+358 50 433 5950
+420 73 662 8273 

fadi@ghocon.com
Linkedin.com/Fadi

SAANA IHAMÄKI

Sisällöntuottaja

+358 40 029 9213
saana@ghocon.com
Linkedin.com/Saana

MINNA FORSSTRÖM

Projektien koordinointi, sisällöntuotanto

+358 40 5028 363
minna@ghocon.com
Linkedin.com/Minna

KAROLIINA HILLMAN

Sisällöntuottaja

+358 44 511 4540
karoliina@ghocon.com
Linkedin.com/Karoliina

BABA SARIFFODEEN

Freelance Writer, English

+44 79 5634 3227
baba@ghocon.eu
Linkedin.com/Baba

LIINA SARIFFODEEN

Graphic Designer

+44 78 7358 1826
liina@ghocon.com

VESA VÄLIMAA

Hallituksen puheenjohtaja

+358 40 7539 270
vesa@ghocon.eu
Linkedin.com/Vesa

Laaja ja monipuolinen verkostomme

Kotipaikkamme on Helsinki, mutta verkostomme on kansainvälinen. Sisällöntuottajillamme on hyvin erilaiset taustat ja erikoistumisalueensa. Valitsemme jokaiseen työhön tekijän, jolla on alasi paras asiantuntemus ja kokonaisnäkemys.

Tärkeää meille on laatu ja ajankohtaisuus

Seuraamme työksemme, mitä maailmassa tapahtuu. Jokaisen työn aloitamme perehtymällä yrityksen toimintaan, arvoihin, brändiin, kilpailijoihin, kohderyhmään ja markkinoihin. Käytämme taustatutkimukseen aikaa noin kaksi tuntia. Etsimme työllesi aina tekijän, joka tietää ja tuntee parhaiten alasi.

Etunamme ovat myös edulliset hinnat

Emme pidä workshoppeja, teemme töitä. Osaamme selvittää sen mitä haluat muutamilla kysymyksillä, tutustumalla alaan ja yrityksesi kotisivuihin. Meillä ei ole kalliita toimitilakuluja, emmekä tarvitse työsuhdeautoa. Me olemme miettineet tämän jutun toisin kuin muut.